met forelmousse, gepofte wilde rijst en vadouvan mayonaise
met een vleugje room
met uitgebakken spekjes en bosui
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
op Oosterse salade met zoetzure komkommer, gefrituurde uitjes, sesam en soja crème
omwikkeld met Serranoham, ingelegde venkel en truffelmayonaise
3 kleine verrassingen van onze chef
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
met saus van tomaat, knoflook en rozemarijn
met Madeira-groene pepersaus
met gerookte sesam jus
varkensribeye en buikspek met sjalotten- tijm jus
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
kippendij in bbq-rub met Mississippi barbecuesaus
met bieslookbotersaus
met jus van gepofte knoflook
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falafelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
met ricotta en spinazie, tomatensaus en rucola
met zongedroogde tomaatjes, geroosterde paprika, olijven, bosui en Parmezaanse kaas
Copyright ©2025 Grand café Jipp