met ingelegde komkommer, orzo en kerriemayonaise
met een vleugje room
met crème fraîche en chorizo
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
notencrunch, rucola, aceto balsamico, met of zonder Serranoham
met soja crème, zoetzuur van venkel en gefrituurde uitjes
3 kleine verrassingen van onze chef
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
met saus van tomaat, olijven en kappertjes
met bospaddenstoelenroomsaus
met kruidkoek laurier jus
met kruidenkorst en jus van zwarte knoflook
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
met baharat kruiden, crème fraîche en tuinkers
met cherrytomaat en saus van vadouvan
met jus van rozemarijn, tijm en knoflook
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falafelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
gevuld met geroosterde groente, met een pompoensaus
met bospaddenstoelensaus, rucola en pecorinokaas
Copyright ©2025 Grand café Jipp